Wij claimen gratis uw letselschade.

Uw belang staat bij ons voorop

Juridisch staat u sterker met een deskundige letselschadeadvocaat.

Letselschadeadvocaten in Roermond

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar onze letselschadeadvocaten. Om de toenemende stroom aan cliënten goed op te vangen, hebben we in 2019 Delescen Advocaten Letselschadeadvocatuur in Roermond geopend. U kunt dus voor gespecialiseerde letselschadeadvocaten in Roermond terecht.

2 locaties letselschadeadvocaten – dezelfde service

De uitbreiding van Delescen zorgt ervoor dat we niet hoeven in te leveren op de tijd en betrokkenheid die onze letselschadeadvocaten voor elke cliënt hebben. Op beide locaties streven wij dezelfde doelen na: uw belangen behartigen in uw zaak en zorgen voor een maximale schadevergoeding. Ook vanuit Roermond krijgt u gratis rechtsbijstand, want de kosten verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Bekijk onze stappenplan

De toegevoegde waarde van Delescen


Een letselschadeadvocaat van Delescen is meer dan een juridisch adviseur. Wij vinden de menselijke kant van het vak heel belangrijk. Het letsel dat u is aangedaan heeft namelijk een impact op uw leven. Of dit tijdelijk is of misschien wel uw verdere leven beïnvloedt, het is

belangrijk dat u wordt bijgestaan op juridisch en menselijk vlak.


Ontdek de voordelen van een letselschadeadvocaat

Neem contact op met een letselschadeadvocaat in Roermond

Als u letselschade heeft dan ligt uw focus op een zo spoedig en goed mogelijk herstel. Lange procedures om uiteindelijk te krijgen waar u recht op heeft, daar zit u niet op te wachten. Delescen Letselschadeadvocaten streeft altijd naar een zo kort mogelijke procedure, maar wel met het hoogst haalbare resultaat.

 

Wij komen naar u toe

Bent u door omstandigheden niet mobiel en is het daarom lastig om naar ons kantoor in Roermond te komen? Dan komt onze letselschadeadvocaat naar u toe. Maak een afspraak via het contactformulier of bel 0475-333846. Beide locaties zijn via dit nummer bereikbaar.

Maak een afspraak