Wij claimen gratis uw letselschade.

Uw belang staat bij ons voorop

Juridisch staat u sterker met een deskundige letselschadeadvocaat.

Gratis letselschadeclaim

Delescen Advocaten werkt in heel Nederland en in het bijzonder in Noord-Brabant. Voor slachtoffers werken wij altijd gratis. Wij doen dit op een open en toegankelijke manier. Wij hebben het keurmerk Letselschade Advocatuur. Onze advocaten zijn lid LSA. Voor LSA Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen, die op allerlei manieren gewaarborgd worden.

De toegevoegde waarde van een letselschadeadvocaat

Door vanaf het begin te kiezen voor een gespecialiseerde letselschadeadvocaat in plaats van een letselschadebureau, hoeft u later geen overstap te maken als het eventueel op procederen aankomt. Geen dubbel werk, en uw belangen worden maximaal behartigd.

Bovendien kan de dreiging van een procedure met behulp van een letselschadeadvocaat soms helpen om druk op de onderhandeling met de wederpartij of verzekeraar te zetten met een sneller en beter resultaat tot gevolg.

Ook ten opzichte van een algemene advocaat biedt een specialist voordelen. Het rechtsgebied letselschade is zo uitgebreid en ingewikkeld geworden, dat het absoluut een toegevoegde waarde heeft om een gespecialiseerde advocaat in de arm te nemen. Bovendien, en vooral, wordt een letselschadespecialist door de verzekeraar serieuzer genomen als onderhandelingspartner. Hij of zij zal daardoor meer voor het slachtoffer bereiken.


Dat een advocaat meer kosten met zich meebrengt, is door de formule van Delescen Advocaten dus niet aan de orde. Onze kosten brengen wij wanneer dit mogelijk is bij de wederpartij of zijn verzekeraar in rekening. Wilt u meer weten?

Neem contact op